BOEK NU

Biografie

All Tha Fokk is een DJ die niet naar een feestje komt, maar het feestje brengt. Met zijn grote glimlach en passie voor muziek is hij niet te missen op het podium. Een bom vol energie die hij met veel plezier overbrengt op het publiek. Een Allround DJ, MC en Entertainer die zeker niet vies is van een feestje. Stil staan tijdens zijn optredens is geen optie! De stijl van All Tha Fokk is zowel energiek als sexy waarbij genres geen rol spelen. "Alles kan, alles mag" is zijn motto.

Hoe het vroeger allemaal begon

Muziek zit in de familie. Toen hij 9 maanden oud was zette zijn vader hem voor het eerst achter het drumstel en zo begon de liefde voor muziek. In de jaren daarna groeide de liefde voor muziek verder. Naast het drumstel kwamen stapels boxen en andere apparatuur te staan. Er werd dan uren lang muziek gemixt in het programma Virtual DJ. Dit alles liep uit op een eerste optreden tijdens een familiefeestje.

Daarna werden zijn kunsten opgepikt door de plaatselijke discotheek TDF Berlikum. Zo werd het eerste optreden een feit. Hierbij hoorde natuurlijk een DJ naam. Zijn vader zei All Tha Fokk dat moet het zijn. Zo gezegd zo gedaan, All Tha Fokk is nog steeds de naam.

Evenementen

12
juni
2022
SPULWIEKE EVENT
HET WAPEN VAN JORWERD - JORWERD
11
juni
2022
SLACHTEPOP
FEESTTENT - WOMMELS
10
juni
2022
BEURS EVENT VROUW
WTC EXPO - LEEUWARDEN
10
juni
2022
FEESTTENT STIENS
FEESTTENT - STIENS
04
juni
2022
LEEK DANCE FESTIVAL
POPPODIUM NIENOORD - LEEK
29
mei
2022
Menamer kaatsdagen
Feesttent - Menaam
Load More

LET'S PARTY!

    CONNECT
    E-mailadres

    info@allthafokk.nl

    PRESSKIT